Kwaliteit

Respect, traditie

Onze artisanale gezinsonderneming wil smaak, traditie en kwaliteit respecteren. Het geheim van de kwaliteit schuilt in de authentieke fabricatie en de oorspronkelijke recepten maar bovenal in de keuze van de grondstoffen. Joris is één van de weinige ondernemingen die nog Arabische gom als één van haar grondstoffen gebruikt.

We volgen sinds het begin nog altijd dezelfde principes: bonbons van uitstekende kwaliteit aanbieden met respect voor de traditie en fabricatie op basis van kwalitatieve natuurlijk ingrediënten.

Arabische gom

Suikerbakkerij Joris is één van de weinige ondernemingen die nog echte Arabische gom als één van haar basisgrondstoffen gebruikt.

Anijs

Dit mooie natuurlijk ingrediënt vormt voor verschillende goed bewaarde geheime recepten één van de ingrediënten, de Belgas, de zwarte muizen… Naast zijn kenmerkende smaak, vroeger ook gekend voor zijn medicinale werking. Bij Suikerbakkerij Joris wordt Anijs nog altijd van vader op zoon gekozen volgens de regels der kunst.

Vlierbessen

De basis voor de huisgemaakte biologische vliersiroop voor de Bruine Pector, een recept geboren in de jaren ‘30 in functie van de keel en de neus te verzachten bij een valling.

Natuurlijke grondstoffen

De keuze van onze grondstoffen draagt bij aan onze superieure kwaliteit.

Authentieke fabricatie

Onze recepten zijn nog altijd diezelfde als toen alles nog manueel gebeurde.

Kwaliteits check

Alle producten worden door het grote aantal manuele stations op hun kwaliteit beoordeeld.